Trimite-ne părerea ta

Vă mulţumim pentru timpul acordat pentru a ne cunoaşte - şi nouă ne pasă de dumneavoastră! Deoarece ne dorim să atingem cele mai înalte standarde în ceea ce priveşte mâncarea şi serviciile oferite, depunem mult efort şi pasiune în prepararea şi servirea bucatelor noastre. Dragostea pentru mâncarea si carnea excepţională este ceea ce ne aduce împreuna.

Thank you for taking the time to get to know us - we care about you, too! As we wish to fulfill your highest standards in terms of food and service, we put a lot of effort and passion into preparing and serving our dishes. Our love for food and exquisite meat is what brings us together.

Ne-ai vizitat la Restaurant Club Dracula?
Trimite-ne mai jos opinia sau sugestia ta:

Păreri clienți

Constantin Ion pe 23.05.2018
Sunt sigur ca va vor deranja observatiile mele, insa sunt client vechi si trebuie spus ca uneori ospatarul Marius are probleme de atitudine si dialog. Asta nu inseamna ca nu revenim, dar va rog sa i atrageti atentia asupra acestui aspect. Nici ceilalati nu sunt mereu foarte amabili, dar intelegem doar prin faptul ca si noi avem angajati .....Toate bune.
Stefan Epure pe 15.05.2018
Atmosferă plăcută, amabilitate. Anul acesta ar fi cel de-al patrulea petrecut seara la Dracula.
Și să nu uit muzica, puteți să-mi spuneți, la începutul lunii iunie, pe cine ați invitat?


Raspuns de la Club Dracula pe 23.05.2018
Multumim pentru cuvintele frumoase. Sezonul muzical incepe cu Toni si sotia lui, apoi din iulie Petrica din Botosani, apoi .....vom vedea. Vara fierbinte din partea noastra.
Vaceslav Dionisie pe 02.05.2018
Cel mai bun restaurant dar cu mici probleme atunci cand este aglomerat. Intelegem si totul se uita datorita mancarii bune.
Vladimir Itzko pe 07.03.2018
Aici nu te joci cu portiile, sunt gigantice. Nu recomand celor ce fac cura de slabire. Iar berea? Nicaieri nu gasiti asa ceva.
Dragos Iulian pe 06.03.2018
Am incercat toate restaurantele din Sovata, dar sufletul mi-a ramas la Dracula. De departe cel mai bun. Vi-l recomand cu incredere. Incercati fripturile pe piatra.....
Dragota Sandu pe 23.12.2017
Aici te simti respectat si alintat cu lucruri foarte bune. Va multumim.
Tatiana Cîndea pe 23.09.2017
O alegere excelenta pentru o seara de neuitat in Sovata. Un restaurant de 5 stele, cu mancare de excepție, personal deosebit de amabil si nu in ultimul rând îi multumim domnului Albert, un om dedicat muncii sale !!! Recomandam cu drag acest restaurant ! Restaurant Club Dracula *****.
Costica Duma pe 13.07.2017
Merita sa mergi la acest restaurant, din toate punctele de vedere. Mancare buna, vin bun, muzica excelenta.
Felicitari.
Familia Duma C. Medgidia
Florescu Mihai pe 14.06.2017
Daca nu treceti pe la acest special restaurant romanesc, nu o sa stiti ce inseamna mancare f buna, bere rece extraordinara, si muzica cea mai buna din statiune. Pe cuvint.
Bogdan-Larisa pe 30.04.2017
Buna Seara,

Va felicitam pentru cea mai buna mancare si servire din zona.
Am fost placut surprinsi de amabilitatea si profesionalismul personalului de aici.

Va dorim mult succes si cu siguranta vom reveni!
Pe data viitoare :)
Raspuns de la Club Dracula pe 02.05.2017
Va multumim foarte mult. Este un efort mare dar ne bucura ca am reusit, in parte.
mirela radulescu pe 26.09.2016
Buna Ziua,

Trebuie sa va felicit! Am fost sambata la pranz, ne-a placut extraordinar de mult si ne-am simtit foarte bine. Ambianta foarte placuta, terasa superba (pacat ca nu ati postat poze si pe site, ar merita), mancarea foarte buna, personalul atent si pregatit. Ne-ati surprins in mod placut!
Va multumesc!
Si succes mai departe!
Raspuns de la Club Dracula pe 02.05.2017
Va multumim pentru cuvintele frumoase si am dorii sa fiti mereu clientii nostrii.
Apostol Sergiu pe 08.08.2016
Vineri seara de august a fost minunata din toate punctele de vedere, muzica superba, mancarea deosebita, berea rece iar ospatarul care a servit si a facut treaba perfect. Vom revenii.
Gunter Smith pe 08.08.2016
Cea mai frumoasa seara petrecuta in Sovata a fost la restaurantul Dracula. Am intilnit mancare , oameni si atmosfera extraordinara. Va recomand si va asigur ca nu veti fi nemultumiti.
Cristian andrei pe 03.05.2016
Ciorba de fasole este super !
Nicolae Mircov pe 21.04.2016
Aveti vre-o oferta de paste?
Raspuns de la Club Dracula pe 08.08.2016
Desigur si putem incepe cu saramura de crap, plachie de crap, somn la gratar, crap in malai, dorada la gratar, pastrav in cinci feluri, si bors lipovenesc de peste.
Pofta buna.