Trimite-ne părerea ta

Vă mulţumim pentru timpul acordat pentru a ne cunoaşte - şi nouă ne pasă de dumneavoastră! Deoarece ne dorim să atingem cele mai înalte standarde în ceea ce priveşte mâncarea şi serviciile oferite, depunem mult efort şi pasiune în prepararea şi servirea bucatelor noastre. Dragostea pentru mâncarea si carnea excepţională este ceea ce ne aduce împreuna.

Thank you for taking the time to get to know us - we care about you, too! As we wish to fulfill your highest standards in terms of food and service, we put a lot of effort and passion into preparing and serving our dishes. Our love for food and exquisite meat is what brings us together.

Ne-ai vizitat la Restaurant Club Dracula?
Trimite-ne mai jos opinia sau sugestia ta:

Păreri clienți

Niculescu Bogdan pe 31.08.2015
Buna ziua.

Am petrecut o seara minunata in aceasta locatie. Raportul calitate pret este ok. Servirea si mancarea sunt bune. Vom reveni in aceasta locatie cu drag.
Raspuns de la Club Dracula pe 03.09.2015
Multumim si ne bucuram ca munca noastra este rasplatita.
constantinescu gabriel pe 12.07.2015
Pentru a nu stiu cata oara am fost la Dracula si de fiecare data plecam foarte multumiti, mai ales datorita fripturilor pe piatra incinsa si a vinului perfect, pe care doar aici il gasiti in toata Soavata. Revenim in august cu siguranta.
Joshua Bred Smith pe 12.07.2015
Dracula is the best. Excelent food, good wine, nice people, fast service, and super music.
We will be back soon.
Helmuth Johannsen pe 15.06.2015
Buna ziua.
Intorsi in tara dupa mai bine de 25 de ani , am descoperit acest resaturant care ne-a facut sa ne bucuram de mancarea pe care am lasat-o aici..Totul este gustos, curat si placut. Dracula este pentru cei ce stiu ce inseamna lucru bun.
Paula Ionescu pe 08.06.2015
La Dracula te simti bine in orice sezon asa ca noi revenim de cativa ani. Succes Dracula si pe curind.
Anastasia Natalia Humeniuc pe 12.05.2015
Va multumim pentru ziua de nastere minunata organizata de dumneavoastra la Restaurantul Dracula, si va recomandam tuturor pentru felul deosebit in care va respectati clientii.
Raspuns de la Club Dracula pe 12.05.2015
 Intotdeauna clientii nostrii sunt cei mai importanti. Va multumim.
Petrescu Dorin-George pe 19.04.2015
Recomand cu caldura tututor, frumos local,frumos decorat in stil traditional si vanatoresc, dat fiind faptul ca langa se afla un lac frumos numit Lacul Ursul. Ambianta placuta,preparate e diverse sortimente pentru gustul fiecaruia, personal de treaba,promtitudine in onorarea comenzilor. Muzica frumoasa, preturi ok in privinta preparatelor.
Raspuns de la Club Dracula pe 20.04.2015
 Domnule Petrescu, va multumim pentru aprecieri si frumoasele ganduri. Este un sentiment extrem de placut sa constati ca efortul iti este rasplatit. Multumim.
 Horia G.Marinescu
Fam. Gîdiuță - Ploieşti pe 04.02.2015
Minunat! Totul este de calitate: primirea, servirea, bucatele, atmosfera. Muzica buna, tratamentul acordat copiilor, totul te face sa te simti rasfatat. Este un loc perfect unde sa te simti bine alaturi de cei dragi. Am fost in cateva locuri, dar profesionalism ca la Restaurant Club Dracula din Sovata n-am prea intalnit. Felicitari intregii echipe! :) (februarie 2015 -vacanta intersemestriala)
Raspuns de la Club Dracula pe 08.02.2015
  Va multumim si va asiguram de intreaga noastra atentie de cate ori va fi cazul . Pe curind. 
Florea Augustin pe 05.01.2015
De Craciun am fost in fiecare zi la Dracula , unde ne-am simtit foarte bine iar copii au fost rasfatati cu dulciuri deosebite. Sevirea buna, mancarea excelenta si multa iar berea....o vrem si acum. La multi ani Dracula.
Rusu Mihai pe 05.01.2015
Excelent restaurant cu mancare din belsug si atmosfera de sarbatori foarte buna.
guraliuc petru pe 15.11.2014
Un ambient perfect de a servi platourile casei felicitari bucatarului dar si patronului
Augustin Doru Mihai pe 10.11.2014
In scurta vacanta a copiilor am trecut de trei ori pe la resaurantul dumneavoastra si tin sa remarc frumusetea interiorului. Servirea a fost excelenta iar mancarea delicioasa. Vom reveni in vacanta de vara.
Sandor Palfi pe 21.10.2014
Suntem din Oradea si va felicitam pentru diversitatea produselor oferite clientilor si modul extrem de elegant in care arata restaurantul dumneavoastra.
Va recomandam tuturor!!!!!
Lazariuc Constantin pe 25.08.2014
Ne-ati fost recomandati la agentia de voiaj din Chisinau cu toata increderea. Am mancat in fiecare zi , imprena cu inca o familie prietena. Este gustos si curat. Zeama de fasole in paine , si pestisorul imbracat sunt minunate.
Raspuns de la Club Dracula pe 25.08.2014
  Va multumim.
Oana Marcu pe 22.08.2014
Mancarea foarte buna insa crema brulle este de fapt inghetata......
Raspuns de la Club Dracula pe 25.08.2014
 Crem brulle, sunteti avertizata, este la produsele...inghetata crem brulle. 
  Va multumim pentru apreciere.