Trimite-ne părerea ta

Vă mulţumim pentru timpul acordat pentru a ne cunoaşte - şi nouă ne pasă de dumneavoastră! Deoarece ne dorim să atingem cele mai înalte standarde în ceea ce priveşte mâncarea şi serviciile oferite, depunem mult efort şi pasiune în prepararea şi servirea bucatelor noastre. Dragostea pentru mâncarea si carnea excepţională este ceea ce ne aduce împreuna.

Thank you for taking the time to get to know us - we care about you, too! As we wish to fulfill your highest standards in terms of food and service, we put a lot of effort and passion into preparing and serving our dishes. Our love for food and exquisite meat is what brings us together.

Ne-ai vizitat la Restaurant Club Dracula?
Trimite-ne mai jos opinia sau sugestia ta:

Păreri clienți

Florescu Catâlin pe 18.02.2014
De ce scriu aceste rânduri este simplu, si le voi enumera:
a este un loc minunat situat pe malul lacului Ursu.
b este o construcție interesantă reconditionata si foarte primitoare.
c din momentul in care intri sau esti pe terasa simți ca ai ajuns acasa si de simți comod.
d mâncarea este delicioasa si suficientă pentru orice gurmand sau istovit de baie.
e vinurile reci si berea in halbe inghetate iti dau curajul sa mai ceri una..
f numai cei ce nu trec pe aici nu pot stii ce bine este la acet restaurant.
g muzica internationala si cantecele romanesti te îndeamnă la dans si o mangaiere pe umărul partenerei.
h finalul de fiecare data este argumentat de amfitrionii locului si tuica casei.
Recomand dusmanilor si prietenilor aidoma.
Codruta Vasilescu pe 13.02.2014
Gustul preparatelor ne rămâne intiparit in minte si in suflete si devine etalon pentru toate cele gustate înainte si dupa. Vom revenii ci siguranta. Sunteti cei mai buni!!
Raspuns de la Club Dracula pe 25.08.2014
  Va asteptam ca pe niste prieteni dragi !
Ioan Puscas pe 10.02.2014
In zilele de vacanța a copiilor am fost in stațiunea Sovata, unde in general a fost bine, dar in mod deosebit trebuie sa amintesc restaurantul Club Dracula, unde copiilor le-a plăcut foarte mult desertul, iar noua platourile gustoase si bogate. Ospatarii sunt prietenosi iar muzica live a fost perfecta pentru gusturile noastre.
Constantin Vrabie pe 04.02.2014
Am fost la dumniavoastra mereu si va multumim pentru felul in care va purtati cu clientii basarabeni si nu numai. Aveti bucate haraso. Ne vedem la vara.
Johan D.Dieter pe 04.02.2014
Suntem plecati din Sighisoara de peste 43 de ani , dar venim cu placere in Romania, iar cand avem ocazia la Sovata. Aici de fiecare data mancam la Dracula al nostru si ne simtim foarte bine. Patronii au grija de tot ce se intampla acolo cu mare atentie si clienti simt asta , de aceea revin cu placere. Tuica de prune ne aminteste de tineretea din Romania, iar ciolanul pe varza calita este o nebunie.
Auf wiedersen Dracula!!!!
Ioan Natea pe 04.02.2014
In zilele de sarbatoare al sfarsitului de an 2013, am fost in Sovata si am revenit ca de fiecare data cu mare palcere la restaurant Club Dracula. Am fost deosebit de placut surprinsi de schimbarile extraordinare si de mancarea care de fiecare data ne face mare placere.
Multumim si va promitem ca vom revenii.
Mateescu pe 22.01.2014
A fost o experiența deosebit de plăcută pe care dorim sa o impartasim cu toata încrederea tuturor celor ce trec pe la restaurant Club Dracula. Mâncarea , vinurile si muzica te fac sa te simți acolo unde ai vrea mereu sa ajungi. Multumim celor ce s-au ocupat de noi. Vom reveni cu siguranta.